TV-sztárok

Megrendítő vallomást tett Kapócs Zsóka

A színésznő hat éven át küzdött, hogy anya lehessen, most élete legnehezebb időszakáról beszélt.

Több műtéten és számtalan mélyponton ment át Kapócs Zsóka, aki hat éven át küzdött az anyaságért. A lassan hét hónapos kisfia, Borisz a legnagyobb boldogsága a 38 éves színésznőnek, aki az ATV Jakupcsek plusz című ma esti műsorában őszintén beszél a kudarcairól, fájdalmairól – írja a Blikk.

Hosszú ideig endometriózisban szenvedett, s azt hitte, hogy a sikeres beavatkozás után könnyebben mennek majd a dolgok, de csak azután kezdődött a neheze: újabb műtétek és négy sikertelen lombikprogram következett.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Egy dolgot láttam magam előtt, hogy nekem lesz kisbabám, és ezért képes vagyok a falon is átmenni, semmi nem érdekel. A végén már olyan mennyiségű hormont kaptam, hogy láttam a testemet átváltozni. (…) Amikor megismertem a jelenlegi páromat, s váltottam klinikát is, egyszer csak sikerült tíz petesejtet adnom. Nem is akartam elhinni, hogy végre sikerült” – mesélte a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top