TV-sztárok

Tíz év után visszatér a képernyőre Kovács Lázár és Kaszás Géza

Kovács Lázár és Kaszás Géza, a Receptklub kamerái előtt főzték meg a közönséget 8 éven keresztül. A legendás páros most visszatér!

Kovács Lázár és Kaszás Géza tíz év után tér vissza a képernyőre. Hétfőtől a TV2 csoport gasztrotévéjében, a LiChi TV-n indul el új műsoruk, Lázár és Géza – A retro konyhasó címmel – írja a Blikk. „A hangulat ugyanolyan volt a forgatásokon, csak a tudás más, amit szeretnénk megosztani. Sokat változott a gasztronómia, rengeteg új eszköz van, új alapanyagok, amelyeket szeretnénk bemutatni” – mondta Kovács Lázár, aki az elmúlt években is tartotta a kapcsolatot Kaszás Gézával. 

„Nem jártunk annyit össze, de rendszeresen beszéltünk, tudtunk egymásról az elmúlt nem is tudom, hány évben” – mondta a séf.

„Ezúttal is sok érdekességgel készülök, de természetesen azért nem ezen lesz a hangsúly, hanem azokon a finomságokon, amiket Lázár hoz. Persze igyekszünk minél több hasznos információt, tanácsot beleszorítani egy-egy adásba, hogy a nézők minél finomabb ételeket készíthessenek”mondta Kaszás Géza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top