TV-sztárok

Ismeretlen helyre hurcolta Havas Henriket egy magyar maffiózó

Épp csak csuklyát nem húztak a Tanárúr fejére, mikor találkozni óhajtott vele a szervezett bűnözés korábbi császára.

Radnai Lászlóról, az éjszakai élet korábbi keresztapájáról írt könyvet a Havas Henrik, aki idén vonult vissza a műsorvezetéstől. Egy ilyen veszélyes emberről persze nem lehet bárkinek írogatnia, Havast is egy „visszautasíthatatlan ajánlattal” találták meg Radnai emberei.

„Találkoztam egy menedzserrel, aki azt mondta, könyvet kéne írnom Radnai Lászlóról. Pesten, egy pláza mélygarázsában a kocsimból átszálltam egy Volkswagen Transporterbe. A hátsó ülést befüggönyözték, aztán pár óra múlva egy erdő közepén szálltam ki. Halastó, kúria, illetve egy szobalány fogadott, aki németül kérdezte, mikor óhajtok vacsorázni. Aztán az asztalnál ott ült Radnai, majd péntek estétől hétfő reggelig mesélt” – mondta Havas a kémfilmbe illő találkozóról.

A könyv már a nyomdában van, az ünnepekre kerülhet a boltokba. De az ATV egykori műsorvezetője leszögezte, nem oknyomozó könyvet írt. „Radnai úr többször is elmondta nekem, hogy nem válaszol a kérdésemre, mert államtitokról van szó, így aztán senki ne számítson arra, hogy majd éppen én leszek az, aki óriási titkokat fecseg ki a könyvében” – mondta a tévés a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top