TV-sztárok

Elképesztő módon bántalmazták a luxusfeleség kamasz lányát

Lehet, hogy a tizennégy éves lány maradandó sérüléseket szerzett, mikor a nyílt utcán nekiestek támadói.

Farkas Rita, a Feleségek luxuskivitelben első évadának szereplője szinte sokkot kapott, amikor megtudta, milyen durván bántották legkisebb lányát, a tizennégy éves Lizát. A kamasz lányt kortársai pécézték ki maguknak, és többször is nyilvános helyen estek neki.

Lizát egyik alkalommal egy másik lány felpofozta, mert be akart menni az egyik Széll Kálmán téri gyorsétterembe. A támadó barátai még videót is készítettek az esetről. Édesanyja megtalálta a másik lány szüleit, akik megígérték, elbeszélgetnek lányukkal. Ám egy másik alkalommal Liza nem úszta meg egy pofonnal.

A kamasz lány egy barátnőjével egy parkban ült, mikor egy csoport fiú odament hozzájuk, és beléjük kötött. Először csak beszólogattak, sértegették őket, majd megdöbbentő dolgot tettek. „Lefogták, majd égő cigarettacsikkeket nyomtak el a kezén. Nem tudott elfutni, ráadásul sokkot is kapott szegénykém, nem is merte elmondani nekem. Napokig hosszú ujjúban járt. A barátnője küldte át nekem a fotót a karján lévő sebekről” – emlékezett vissza Liza anyukája megrendülten a Blikknek.

Farkas Rita a történtek után borzasztóan félti legkisebb lányát. „Liza szerencsére azóta jól van, a szükséges jogi lépésekről pedig gondoskodunk. Sajnos, nem tudok mindig ott lenni vele, és azt sem tehetem meg, hogy nem engedem sehova” – tette hozzá kétségbeesetten a luxusfeleség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top