TV-sztárok

Faképnél hagyta szerelme Pintér Tibort

Elege van a lószagból, ezért otthagyta a szerelmi fészket Pintér Tibor húsz évvel fiatalabb kedvese, Friderika.

Egy-két hete még úgy tűnt, Tenya leginkább szakítana Friderikával, ám azóta közeledtek egymáshoz az álláspontok és egyelőre „csak” különköltöznek a szerelmesek. Mint ismert, Pintér a Kincsem Park egyik szolgálati lakásába költöztette be húszéves kedvesét, ezzel is tanúbizonyságot téve arról, mennyire érti a női nemet.

„Nekem ez volt a legjobb megoldás, hiszen így mindig ott tudok lenni a lovakkal, és közvetlen közelről tudok intézkedni, ha bármilyen feladat adódik” – magyarázta. Fridának viszont elege van a mindent átható lószagból és porból, valamint abból is, hogy Tenya nem dobja le az ajtóban a koszos lovaglócsizmát.

A pár állítólag dolgozik a kapcsolatukon, minden ellentétes híresztelés pusztán aljas rágalom. „Próbáljuk ezt egyensúlyba hozni. Most az lesz a legjobb számunkra, ha különköltözünk” – mondta a Blikknek a lány. „Ahhoz, hogy ez működni tudjon, neki is boldognak kell lennie a kapcsolatban” – tette hozzá Pintér, aki támogatja Frida döntését hogy elköltözzön tőle, mert annyira szereti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top