TV-sztárok

Istenes Bence kiakasztotta az Instagramot

Nincsenek elájulva a kommentelők Istenes Bence gyereknevelési stílusától, de van itt még valami, amiről senki sem beszél.

Istenes Bence legújabb babás fotójával 31.000 lájk mellett csak negatív kommentet zsebelt be az Instagramon. Hogy mi a titka? Egyszerűen túl magasra dobta kisfiát, Nátánt.

A hozzászólók csupa rémtörténetet mesélnek törött karokról és levegőben maradt gyerekekről (jó, azokról pont nem), van azonban a fotónak egy elég fontos aspektusa, ami valahogy senkinek sem szúrt szemet.

Bencének ugyanis sikerült kisfiát és saját magát is két lábon járó reklámbabának öltöztetni. És ha ez nem lenne elég, pont azt a ruhamárkát választotta ehhez, ami legalább olyan népszerű Kelet-Európában és a Balkánon, mint a világ legmenőbb stadionjaiban.

Ez utóbbi pont illusztrálására segítségül hívtuk a Google képkeresőjét, és az eredmény nem maradt el. Mutatjuk, hogy nézne ki Istenes Bence fotója egy párhuzamos univerzumban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top