TV-sztárok

Michael Bublé a fia betegségének hatására úgy döntött, visszavonul

Michael Bublé úgy döntött, változtat a zenéhez való hozzáállásán. Úgy érzi, el kell vonulnia a nyilvánosság elől.

Michael Bublé következő, Love című albuma novemberben jelenik meg. A Daily Mailnek most azt nyilatkozta, ez lesz az utolsó albuma, mert visszavonul. A közösségi oldalakról már régebben törölte magát, most pedig úgy érzi, ideje teljesen elzárkóznia a nyilvánosság elől, több interjút sem fog adni.

Az interjúban azt mondja, fia, Noah betegsége ébresztette rá, hogy lépnie kell. A kisfiánál 2016-ban diagnosztizáltak rákot, azóta az énekes egyáltalán nem osztott meg semmilyen személyes tartalmat magáról az interneten. Mint mondja, Noah betegsége óta rájött, mennyire értelmetlen a hozzá hasonló hírességek narcizmusa.

Először úgy érezte, végleg abbahagyja a zenélést, aztán rájött, hogy csak szünetre volt szüksége. Ezért csinálta meg az új albumát, amit a pályája betetőzésének szán, és úgy érzi, ezután már igazán nincs értelme folytatnia a karrierjét. Interjúkat sem akar többé adni, a Daily Mail újságírójától is azzal búcsúzik, hogy ez volt az utolsó interjúja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top