nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Temesvári Andrea fia is szerepel a MasterChef Juniorban

Temesvári Andrea fia is szerepel a MasterChef Juniorban

Temesvári Andrea nagyon büszke a fiára, aki elég ügyesen tevékenykedik a konyhában. A teniszezőnő elárulta, Milán nem tőle örökölte ezt a tulajdonságát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Holnap kezdetét veszi a MasterChef Junior, amelyben fiatal, kis szakácsok mutathatják meg, hogy mennyire ügyesek a konyhában. Ez mindig meglepő számunkra, hiszen néhány gyerek gyakorlatilag sokkal jobban főz, mint a felnőttek nagy része. Ebben a műsorban tűnik fel Temesvári Andrea fia, Milán is, aki fiatal kora ellenére rendkívül tapasztalt az ételek elkészítésében. 

„Az életemben nagyon fontos szerepet tölt be a sport, napi szinte teniszezek, és a fejlődéshez fontos, hogy tudatosan táplálkozzam. A főzés mindig érdekelt és pár évvel ezelőtt elhatároztam, komolyan megtanulom, hogy egészséges ételeket tudjak csinálni magamnak és a családomnak is, mivel mind odafigyelünk arra, hogy mit eszünk” – mesélte a BEST magazinnak Visontai Milán, aki azt is elárulta, nagy vágya, hogy később nyisson egy éttermet, és ezt a tenisz mellett tudja csinálni. 
 

Milán még csak 13 éves, de már profi a konyhában. Fotó: Instagram

 

 

 

Megosztás Facebookon