TV-sztárok

Stohl András: „Megbűnhődtem”

A színész sosem bocsátja meg magának, hogy miatta bántották a lányait.

A Miskolci Egyetemen tartott előadást Stohl András. A színészt a Miskolci Rendőrkapitányság kérte fel, hogy beszéljen bűnről és bűnhődésről, de az előadása megrázóbb lett annál, mint amire a nézők számítottak – írja a Bors.

Elmondása szerint leülte a büntetését, nyilvánosan vezekelt, mégsem tudott megszabadulni a bűntudattól, miután ittasan balesetet okozott. A lelkiismeretét elsősorban az nem hagyja nyugodni, hogy miatta a két nagylánya is szenvedett. „A lányaimnak beszólhattak: Nincs valami piád? Apádnak biztos van! Ezt máig nem tudom magamnak megbocsátani. (…) Megbűnhődtem, de nem az öt hónapnyi börtön volt az igazi büntetés” – vallotta be a színész.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Előadásában arról is szó esett, ami a lejtő aljáig vezette. Stohl szerint a fordulópont az volt, hogy egyik pillanatról a másikra tévésztár lett, és ezzel akkoriban képtelen volt megbirkózni. Celebként egy idő után sérthetetlennek érezte magát, még az első súlyos autóbalesete után is „Ez a baleset mégsem lett fordulópont az életemben. Pedig egy nagy pofonnak kellett volna lennie, ami figyelmeztet: állj! De nem így lett. Pedig, ha akkor megállok a lejtőn, szerencsésebben alakul az életem” – ismerte el a színész, aki a miskolci rendezvényre fiatal kedvesével, Évával érkezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top