nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Stohl András: „Megbűnhődtem”

Stohl András: „Megbűnhődtem”

A színész sosem bocsátja meg magának, hogy miatta bántották a lányait.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Miskolci Egyetemen tartott előadást Stohl András. A színészt a Miskolci Rendőrkapitányság kérte fel, hogy beszéljen bűnről és bűnhődésről, de az előadása megrázóbb lett annál, mint amire a nézők számítottak – írja a Bors.

Elmondása szerint leülte a büntetését, nyilvánosan vezekelt, mégsem tudott megszabadulni a bűntudattól, miután ittasan balesetet okozott. A lelkiismeretét elsősorban az nem hagyja nyugodni, hogy miatta a két nagylánya is szenvedett. „A lányaimnak beszólhattak: Nincs valami piád? Apádnak biztos van! Ezt máig nem tudom magamnak megbocsátani. (…) Megbűnhődtem, de nem az öt hónapnyi börtön volt az igazi büntetés” – vallotta be a színész.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Előadásában arról is szó esett, ami a lejtő aljáig vezette. Stohl szerint a fordulópont az volt, hogy egyik pillanatról a másikra tévésztár lett, és ezzel akkoriban képtelen volt megbirkózni. Celebként egy idő után sérthetetlennek érezte magát, még az első súlyos autóbalesete után is „Ez a baleset mégsem lett fordulópont az életemben. Pedig egy nagy pofonnak kellett volna lennie, ami figyelmeztet: állj! De nem így lett. Pedig, ha akkor megállok a lejtőn, szerencsésebben alakul az életem” – ismerte el a színész, aki a miskolci rendezvényre fiatal kedvesével, Évával érkezett.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon