nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Nagy titkot árult el Endrei Judit

Nagy titkot árult el Endrei Judit

Endrei Judit 22 évet töltött a televízió képernyőjén, most egy megdöbbentő titok derült ki a népszerű bemondó-műsorvezetőről.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A televíziózás miatt változtatta meg a nevét Endrei Juditírja a Blikk. A legendás bemondó Kurdics Judit néven született, de Endreire váltott, s később hivatalosan fel is vette ezt.

Megkértek, keressek valami mást. Emlékszem, amikor Antal Imre bemutatott a képernyőn, ő is megkérdezte, hogy milyen név ez” – mesélte a 65 éves bemondó-műsorvezető, aki akkor már Szentendrén élt, így Szentendrei néven szeretett volna szerepelni. Ám végül a rövidített, Endrei lett a megoldás, amelyet egyébként a rendszerváltás után fel is vett.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Endrei Judit most megjelent új könyvében (Anno az én tévém) arról is írt, hogyan reagált a családja a nyilvános névváltoztatásra. „Egyszerűen rám hagyták, és utólag is nagyon jó érzés, hogy mennyire elfogadták a döntéseimet” – árulta el a rengeteget utazó tévés, aki egyáltalán nem nosztalgiázásból írta a könyvét. „A nosztalgia valaminek a visszasírása. Én nem sírom vissza a tévézést, lezártam” – jelentette ki.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon