TV-sztárok

Nagy titkot árult el Endrei Judit

Endrei Judit 22 évet töltött a televízió képernyőjén, most egy megdöbbentő titok derült ki a népszerű bemondó-műsorvezetőről.

A televíziózás miatt változtatta meg a nevét Endrei Juditírja a Blikk. A legendás bemondó Kurdics Judit néven született, de Endreire váltott, s később hivatalosan fel is vette ezt.

Megkértek, keressek valami mást. Emlékszem, amikor Antal Imre bemutatott a képernyőn, ő is megkérdezte, hogy milyen név ez” – mesélte a 65 éves bemondó-műsorvezető, aki akkor már Szentendrén élt, így Szentendrei néven szeretett volna szerepelni. Ám végül a rövidített, Endrei lett a megoldás, amelyet egyébként a rendszerváltás után fel is vett.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Endrei Judit most megjelent új könyvében (Anno az én tévém) arról is írt, hogyan reagált a családja a nyilvános névváltoztatásra. „Egyszerűen rám hagyták, és utólag is nagyon jó érzés, hogy mennyire elfogadták a döntéseimet” – árulta el a rengeteget utazó tévés, aki egyáltalán nem nosztalgiázásból írta a könyvét. „A nosztalgia valaminek a visszasírása. Én nem sírom vissza a tévézést, lezártam” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top