nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Pokoli fájdalmakat él át Curtis

Pokoli fájdalmakat él át Curtis

A Csak show és más semmi című műsor feladatai nagyon megviselik a rapper fájó térdeit.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Pokoli fájdalmak várhatnak Széki Attilára, azaz Curtisre a TV2 ma induló új műsorában, a Csak show és más semmi élő adásaiban. A régebben Újpesten, Kecskeméten és Szolnokon is futballozó rapper korábban súlyosan megsérült térdei nehezen bírják az igénybevételt, a Tatár Csillával összeállt zenész azonban semmivel sem tompítja a fájdalmait – írja a Blikk.

Összeszorított foggal tűrök, kemény gyerek vagyok” – jelentette ki a Majka nélkül is folyamatosan koncertező Curtis, akinek súlyos térdsérülése több mint tíz esztendeje keseríti meg az életét.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Felugrottam fejelni, rosszul érkeztem, kifordult a térdem, elszakadt a keresztszalagom. Sajnos, mivel a másik térdem a sérülés miatt több terhelést kapott, abban kilazult a szalag, szintén sokszor fáj” – vallotta be a zenész, akinek a sérülése miatt tört ketté a focistakarrierje, a zene azonban új életcélt adott számára.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon