TV-sztárok

Pokoli fájdalmakat él át Curtis

A Csak show és más semmi című műsor feladatai nagyon megviselik a rapper fájó térdeit.

Pokoli fájdalmak várhatnak Széki Attilára, azaz Curtisre a TV2 ma induló új műsorában, a Csak show és más semmi élő adásaiban. A régebben Újpesten, Kecskeméten és Szolnokon is futballozó rapper korábban súlyosan megsérült térdei nehezen bírják az igénybevételt, a Tatár Csillával összeállt zenész azonban semmivel sem tompítja a fájdalmait – írja a Blikk.

Összeszorított foggal tűrök, kemény gyerek vagyok” – jelentette ki a Majka nélkül is folyamatosan koncertező Curtis, akinek súlyos térdsérülése több mint tíz esztendeje keseríti meg az életét.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Felugrottam fejelni, rosszul érkeztem, kifordult a térdem, elszakadt a keresztszalagom. Sajnos, mivel a másik térdem a sérülés miatt több terhelést kapott, abban kilazult a szalag, szintén sokszor fáj” – vallotta be a zenész, akinek a sérülése miatt tört ketté a focistakarrierje, a zene azonban új életcélt adott számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top