TV-sztárok

Durván lefogyott Balázs Andi

Párjával közösen vágott bele az életmódváltásba.

Két hónap alatt teljesült a vágya Balázs Andinak, a Csak show és más semmi október 12.-i első adásában már 13 kilóval könnyebben áll kamerák elé – írja a Bors. Elhatározásához kollégája, Árpa Attila volt feleségét, Tomán Szabinát hívta segítségül, akinek fehérjediéta fogyókúraprogramjával még többet is ledobott, mint amennyit akart.

Elhatároztam, hogy egy nagyon klassz negyvenes szeretnék lenni. (…) A show kezdetére a vágyott 10 helyett 13 kilót adtam le. (…) Az egészségem, az állóképességem a színpadon motivál, és ezért tenni fogok mindig is. Na meg hogy jól mutassak” – mondta Balázs Andi, aki a párjával, Gáborral közösen vágott bele az életmódváltásba: ő 14 kilót dobott le.

Balázs Andi, A Nagy Duett 2018. 8. élő adása a TV2-n, Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Amúgy Balázs Andiék készen állnak a családalapításra:„Baba bármikor jöhet, nem teszünk ellene. (…) Az esküvő is tervben van, és volt mindig is, nagy álmunk a 20. évfordulónkon Párizsban megesküdni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top