nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Durván lefogyott Balázs Andi

Durván lefogyott Balázs Andi

Párjával közösen vágott bele az életmódváltásba.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Két hónap alatt teljesült a vágya Balázs Andinak, a Csak show és más semmi október 12.-i első adásában már 13 kilóval könnyebben áll kamerák elé – írja a Bors. Elhatározásához kollégája, Árpa Attila volt feleségét, Tomán Szabinát hívta segítségül, akinek fehérjediéta fogyókúraprogramjával még többet is ledobott, mint amennyit akart.

Elhatároztam, hogy egy nagyon klassz negyvenes szeretnék lenni. (…) A show kezdetére a vágyott 10 helyett 13 kilót adtam le. (…) Az egészségem, az állóképességem a színpadon motivál, és ezért tenni fogok mindig is. Na meg hogy jól mutassak” – mondta Balázs Andi, aki a párjával, Gáborral közösen vágott bele az életmódváltásba: ő 14 kilót dobott le.

Balázs Andi, A Nagy Duett 2018. 8. élő adása a TV2-n, Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Amúgy Balázs Andiék készen állnak a családalapításra:„Baba bármikor jöhet, nem teszünk ellene. (…) Az esküvő is tervben van, és volt mindig is, nagy álmunk a 20. évfordulónkon Párizsban megesküdni.”

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon