TV-sztárok

Több mint kétszereséért árusítja a jegyeket a jubileumi táncdalfesztiválra egy cég

Ráadásul teljesen törvényesen.

Több mint kétszeres áron értékesítik a jegyeket a jubileumi táncdalfesztiválra egy külföldön bejegyzett cég honlapján – hívta fel rá a figyelmet a Blikk.

Miközben az esemény helyszínén, a Papp László Budapest Sportaréna pénztárában 20 ezer forint sincs a legdrágább jegy, addig a fent említett oldalon 43 ezer forintot is elkérnek érte. Az olcsóbb jegyeknél még nagyobb arányú a különbség: a legtávolabbi erkélyen a hivatalos áron 4900 forintért lehet helyet foglalni, a nepperkedő honlapon azonban 18 ezer forint (!) ugyanez a jegy. Könnyen előfordulhat tehát, hogy ha valaki nem elég körültekintő, alaposan pórul járhat.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Az ügyben a szervezők tehetetlenek, teljesen törvényes ugyanis, amit a cég csinál, még ha nem is etikus.

Bejegyzett, jogszerűen működő cég, volt már, hogy felvásároltak és többszörös áron adtak tovább jegyeket

– mondta a lapnak az egyik szervező.

Az Aréna annyit tehet, hogy figyelmeztet, csakis a hivatalos értékesítőtől vásároljunk jegyet. Mint mondják, nemcsak a túlárazás a probléma, az is előfordul, hogy érvénytelen jegyet adnak el.

Az 50 éves Táncdalfesztivál januári, jubileumi koncertjén többek között Kovács Kati, Koós János, Poór Péter és Dobos Attila is fellép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top