TV-sztárok

Nigella Lawson: „Morcos öregasszony lett belőlem”

A világhírű tévés szakács nem bírja az alkoholt, idegesítik a mobilba bambuló fiatalok, és szeret korán ágyba kerülni.

Meglepő őszinteséggel beszélt az alkohollal kapcsolatos ellentmondásos viszonyáról Nigella Lawson, az egyik legismertebb brit tévés szakács – írja a Mail Online.

Az 58 éves Lawson, aki a receptjeiben is gyakran használ alkoholt, Jessie Ware Table Manners című főzős podcastjában azt mondta, már két pohár bortól is ideges lesz, ráadásul, mivel az italtól megemelkedik a vércukra, gyakran azon kapja magát, hogy éjszaka kifosztja a hűtőt.

Közel a hatvanhoz is jól tartja magát (Fotó: Aaron Davidson / Getty Images)

„Sose voltam nagyivó. Szeretem az alkoholt. Legalábbis próbálom szeretni, mert néha úgy érzem, hogy ha egy partin például nem iszom, már az első óra után egy másik szobában találom magam, mint a többiek, ami elég kellemetlen tud lenni” – mondta.

Ennek ellenére kevesebbet iszik, mit korábban. „Elég ideges természet vagyok, és az ital csak felerősíti a nyugtalanságomat – mondta. – Először ugyan megnyugtat, de aztán jön az a borzalmas, szorongató aggodalom, és ettől nagyon rosszul érzem magam.”

A kétgyerekes Lawson azt is elmondta, hogy most, közel a hatvanhoz úgy érzi, „morcos öregasszony” lett belőle. Fél az öregedéstől, és azt vette észre, hogy egyre több minden idegesíti. „Nagyon bosszant például, amikor a mögöttem ülők videót néznek a telefonjukon, hallom a zajt, és ezt alig tudom elviselni. Nagyon zavar a zaj, nem szeretem mások zajszennyezését” – magyarázta.

De van azért, amit szeret abban, hogy lassan hatvanéves lesz. „Tetszik, hogy már nem kell szégyellnem, ha korán lefekszem – jelentette ki. – Ami azt illeti, esténként alig várom, hogy bebújhassak az ágyba. Ha tehetném, már fél nyolckor lepihennék.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top