nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Újra szerelmes Demcsák Zsuzsa

Újra szerelmes Demcsák Zsuzsa

Párját már hosszú ideje ismeri, de csak az utóbbi időben lángolt fel köztük a szerelem.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Demcsák Zsuzsára ismét rátalált a szerelem – írja a Blikk. Jelenleg távkapcsolatban él külföldön dolgozó párjával, így csupán hétvégenként lehetnek együtt. Elmondása szerint a párját már hosszú ideje ismeri, de amikor néhány hónapja egy társaságban találkoztak, egészen új érzések lángoltak fel bennük.

A műsorvezető állítja: élete legboldogabb időszakát éli gyermekeivel és jóképű, romantikus kedvesével, aki mellett igazi nőnek érzi magát. Párja civil, nincs köze a médiához, sőt Demcsák Zsuzsa gyerekeit is régóta ismeri.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az a lényeg, hogy végre úgy élünk, mint egy igazi család, ami mindig is nagyon hiányzott nekem. Szerencsére a gyerekeink is elfogadták és szeretik egymást. A lányaink pont egyidősek, remekül kijönnek egymással” – árulta el a műsorvezető, aki nehéz időszakon van túl.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon