TV-sztárok

Liptai Claudiát elgázolta egy autó buli után

A műsorvezető egy olyan gyerekkori történetet mesélt el, amelyről eddig sosem beszélt.

Liptai Claudia gyerekkori titkairól vallott a legutóbbi NőCommenten. Elmondta, hogy zűrös tinédzser volt, és az édesanyjának nem lehetett könnyű vele annak idején. Még a gimnáziumból is eltanácsolták – írja a Blikk.

Forrás: TV2

A TV2 műsorvezetője egy olyan hátborzongató történetet is elmesélt, amelyről eddig sosem beszélt.

14 évesen elmentem tinidiszkóba az Eger Szállóba. Még világosban jöttem ki, és persze buli után nagyon mondtam a magamét, és egyszercsak azt vettem észre, hogy elütött egy autó.

Claudia még arra is emlékszik, hogy egy piros Trabant gázolta el. Felrepült a levegőbe, majd zuhanás közben látta, hogy szemből érkezik egy kamion is, amelynek a sofőrje nem vette észre a balesetet.

Ekkor elképesztő lélekjelenléttel elugrott. Amikor fölállt, akkor vette észre, hogy megsérült, a bal lábából spriccelt a vér.

Claudiát mentők vitték kórházba, édesanyjának pedig fogalma sem volt, merre van a lánya. Csak a rendőröktől tudta meg, mi történt. A gyerekkori sérülés nyomai a mai napig látszanak Claudia lábán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top