TV-sztárok

Pintér Tibor szakítana húsz évvel fiatalabb kedvesével

A Mokkában látott botrány után Tenya bevallotta, már túl nagy teher neki ez a kapcsolat.

Sok emlékezetes pillanatot adott a világnak a Mokka két nappal ezelőtti adása, melyben Pintér Tibor kedvese, Frida kisírt szemekkel jelent meg a kamerák előtt. A frissen érettségizett lány némán duzzogva ült negyvennégy éves szerelme oldalán, majd kifakadt, amiért Tenya „ráerőszakolta” a TV2-es szereplésre. Később viszont kiderült, az volt a baj, hogy Pintér Tibor nem pakolta el a cuccait, amikor egy nappal korábban megjöttek külföldről.

„Ez akkor sem mentség arra, ahogyan viselkedik a kamerák előtt, és mögött is. Az egész máltai út, A legbátrabb páros forgatása is a konfliktusainkról szólnak. Frida mindenen robban, és nagyon csúnyán beszél velem. Végig ki lesz sípolva” – mondta a Borsnak a nemzet lovas színésze.

Pintér azt is elárulta, már nem olyan szerelmes Fridába, mint korábban. „Mind a ketten hullámzunk, de az utóbbi hetek mélységei érzelmileg kifelé tolnak engem ebből az egészből” – tette hozzá sokat sejtetően a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top