TV-sztárok

Bochkor is megmondja a véleményét Dombóvárinak

Bochkor Gábor a reggeli műsorában mindig őszintén elmondja a véleményét az aktuális témával kapcsolatban, de nem biztos, hogy ezt kamerák előtt is vállalja. Vagy mégis?

A Spektrum Home televízió átalakulása már májusban elkezdődött, hiszen azóta a család minden tagja számára érdekes és hasznos életmódműsorok, életviteli tanácsokkal szolgáló sorozatok is helyet kaptak, de gyerekneveléssel kapcsolatos ötleteket, és a nagyvilág érdekességeiről szóló dokumentumfilmeket is talál a közönség. Az egyik merőben új szabású műsort Tesztbeszéd címen láthatják majd a nézők, amelynek műsorvezetője Dombóvári István, aki teljesen új szerepkörben mutatkozik be. A talkshow-ban négy művész, híresség szembesül azzal, hogy életük fontos kérdéseiben mit gondol róluk valójában a közönség, és ők mit gondolnak egymásról.

Fotó: Instagram

Kíváncsian várjuk Bochkor Gábort is, aki reggeli rádióműsorában naponta, több órában tesz erős kijelentéseket, „ítélkezik” a világ, a benne élők, illetve annak jelenségei fölött. Fontosnak tartja véleményét. Talán. Kiderül a felvételen, hogy úgy is vállalja-e, ha szemtől szemben kell elmondania – írja a tesztbeszed.hu.

Ezen kívül is rengeteg újítással várja nézőit a csatorna, hiszen jön a sokak által kedvelt NőComment is! 

  •  A NőComment! színpadi változata már sokak számára ismert lehet, de a rendhagyó női talkshow – többek közt Ábel Anitával, Dobó Katával, Kovács Patríciával és Hadas Krisztával – ezúttal a tévé képernyői elé várja a rajongókat.

Fotó: tesztbeszéd.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top