TV-sztárok

Till Attila: „Nehezen éltem meg ezt az időszakot”

Sűrű lesz az ősz a műsorvezető számára, de legalább itthon lesz. Till Attila nehezen bírja a családja nélkül.

Hamarosan debütál a TV2 Legbátrabb páros című műsora, amit Till Attila Máltán forgatott. Most azt meséli a Borsnak, hogy az életben többet nem akar ilyen hosszú időre eltávolodni feleségétől és három fiától. 

„Nagyon nehezen éltem meg ezt az időszakot – mondja. – A produkció zseniális, és izgalmas pillanatokat tartogat, de a családom hiányát annyira nehezen viseltem, hogy többé huzamosabb ideig nem szeretnék külföldön dolgozni. Az életem hozzájuk van kötve, és bár a munkámat mindig fegyelmezetten csinálom, nélkülük teljesen szétesek. Három napra kijöttek hozzám, elmondhatatlanul feltöltött, és segített abban, hogy befejezzem a produkciót. A nejemmel nagyon erős párost alkotunk, nincs bevált receptünk, mindig azt gondoltam, hogy a jó házasság receptje, hogy milyen hatással vagyunk egymásra. Ez csak évek alatt derült ki, és ez tart össze minket a mai napig.”

A lap megjegyzi, hogy Tilla őszi menetrendje sűrű, mivel a TV2 számos produkciójában feltűnik, a Legbátrabb pároson túl például a Csak show és más semmiben is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top