TV-sztárok

Keszthelyi Vivien és Schumacher fia szuper páros

Az idén autósport-történelmet író, 17 éves kora ellenére már a harmadik felnőtt bajnoki címét ünneplő Keszthelyi Vivien párja, David Schumacher társaságában jelent meg egy különleges eseményen.

A világ legnagyobb autós eseménye másodszor került megrendezésre Magyarországon, ezúttal egy olyan kiemelt vendéggel, aki nem csak megbecsüli, de a versenypályán csúcsra is járatja az autókat. Keszthelyi Vivien az Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup nagytúraautó bajnokságban lett bajnok a rookie kategóriában, valamint ezüstérmes az abszolút tabellán, míg az őt elkísérő David Schumacher az ADAC Formula 4 bajnokságban nyerte el a rookie bajnoki címet. A két autóversenyző több, mint 7 hónapja alkot egy párt, és szemmel láthatóan minden pillanatot megragadnak arra, hogy együtt tölthessék az időt.

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 hónapja alkotnak egy párt. Fotó: Cars&Coffee

Az idén karrierje harmadik felnőtt bajnoki címét ünneplő Vivien számára a bajnokság lezárult, a szezonnak viszont koránt sincs vége. Feszített programja miatt szombaton késő este érkezett Magyarországra kedvese, David társaságában, majd még a rendezvény vége előtt ismét külföldre utazott. A magyar lány  elmondása szerint nagyon élvezte az eseményt.

„Mindig örülök a magyarországi meghívásoknak, és igyekszem rajtuk részt venni. Szerencsére David is szabaddá tudta tenni magát, ezért közösen tudtuk élvezni a rendezvényt. A versenyzés az életem, így az hétköznapjaimban kulcsfontosságú szerepet kapnak az autók, amikért gyerekkorom óta rajongok. David is ugyanígy van ezzel, így az autók közt eltöltött idő számunkra igazi kikapcsolódás. A Cars & Coffee ragyogó ötlet, jó ennyi különböző autókülönlegességet egy helyen látni. Remélem, hogy hagyománnyá válik nálunk is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top