TV-sztárok

A beszéd és a járás is nehezen megy Törőcsik Marinak

Törőcsik Mari ismét kórházban volt, de már a velemi otthonában lábadozik, és a színházba vágyik, de egyelőre semerre sem mer elindulni.

Törőcsik Mari nemrégiben tért haza a kórházból, ahol folyamatos kontroll alatt tartották az állapotát. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő állapota stabil, de fáradékony, korábbi betegségei miatt nehezen mozog, valamint a beszéd is nehezére esik. 

„Rengeteget voltam kórházban, de most már végre itthon vagyok, és így mindig minden jobb. Néha gyorsan kifulladok, és van, hogy a beszéd is nehezen megy, de nagyon igyekszem. Pihenek, amennyit csak tudok, hogy erőre kapjak” – mondta a Blikknek Törőcsik Mari.

A színésznő elárulta, még mindig abba kapaszkodik, az élteti, hogy visszatérhet imádott színházába. Annak ellenére, hogy ő maga sem tudja, mikor lehet erre esélye: „Tervezem, hogy ellátogatok a színházba is, de még nem tudom, mikor. Hiányzik a színpad, sokszor eszembe jut, de amíg a séta és a beszéd ennyire kifullaszt, nem merek elindulni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top