TV-sztárok

Sorra hagyták ott Hajdú Péter éttermét

Nem volt könnyű nyara Hajdú Péternek, több problémája is akadt az éttermével.

Hajdú Péter törökbálinti vendéglátóhelyének teraszát júliusban felgyújtották, majd hol a népegészségügyi hivatal, hol az adóhatóság munkatársai keresték fel gyakran. Ha mindez még nem lett volna elég, komoly létszámhiánnyal is meg kellett küzdenie, miután egyszerre mondott fel a séf, a helyettese és több felszolgáló is.

“Nehezen éltem meg, hogy egyszerre jött a sok probléma. A július és az augusztus valóban eléggé húzós időszak volt, de mostanra megoldottunk minden gondot. Új séfünk van, akivel épp a friss étlapot találjuk ki” – mondta a Blikknek Hajdú Péter. “Döbbenetes, mekkora a munkaerőhiány a vendéglátásban, nem túlzás, egymástól lopkodják el a helyek az embereket. Hallottam olyanról, hogy fejvadászok járják az éttermeket, kérdezgetik a személyzetet a fizetésükről, aztán ráígérnek. Egyszer eléri majd a fizetések összege azt a lélektani határt, amit már tényleg nem lehet kifizetni” – tette hozzá a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top