TV-sztárok

Kiírják a sorozatból a Barátok közt egyetlen meleg párját

Váratlanul érte a döntés a Barátok közt veteránját, Józan Lászlót. Van azért még esély a visszatérésre, de egyelőre megköszönték a munkáját.

Több mint öt éve tűnt fel a Barátok köztben Józan László, akitől a műsor készítői egy kerek évfordulón, a sorozat huszadik születésnapján búcsúznak el. Ez a rész öt hét múlva kerül adásba, de a színész és sorozatbeli párját alakító Hajnal János már befejezte a munkát a produkcióval. Az ünnepi részben Tóbiás és Kristóf a pletykák szerint összeházasodnak, és külföldre költöznek.

Józan László és Seprenyi László a sorozat díszletében | Fotó: RTL Klub

A Blikk szerint Józan nem örült, hogy az általa megformált Tóbiásnak mennie kell, de ezen túl nem kommentálta a döntést. „Szeretem a csapatot, a kollégáimat és a szerepemet. Tóbiás kedves, imádja a gyerekeket, mindenhez ért. Jó ember, aki mellesleg meleg, de a karakternek nem ez a legfontosabb jegye” – idézi a lap a Vígszínház színészét.

A sorozat sajtósa sem adott további magyarázatot a miértre. „Valóban így van, Józan László és Hajnal János távozik a sorozatból, már nem forgatnak. Nehéz döntés volt ez a produkció részéről, de a történet megkívánta a lépést.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top