TV-sztárok

007: Megtalálták Danny Boyle utódját

Cary Joji Fukunaga helyettesíti Danny Boyle-t, aki az utolsó James Bond-filmet rendezte volna Daniel Craiggel a főszerepben.

Megvan a 25. James Bond-fim rendezője, aki Danny Boyle helyett ugorhat be rendezni Daniel Craiget, ahogy utoljára ölti magára a 007-es ügynök fekete szmokingját. James Bond hivatalos Twitter-csatornáján jelentették be, hogy az új rendező Cary Joji Fukunaga lesz, akivel az alkotói stáb többi tagja, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli is nagyon várja a közös munkát.

Az új James Bond-filmet jövő márciusban kezdik forgatni, a hivatalos bemutató dátuma pedig valamiért épp 2020. február 14-ére, Valentin-napra esik.

Danny Boyle, aki a 2012-es londoni olimpiai játékok megnyitóját is rendezte, augusztusban jelentette be alkotói távozását, nézeteltérésekre hivatkozva. Később kiderült, hogy Daniel Craig és Barbara Broccoli producer meg akarták ölni Bondot a film nagyszabású fináléjában, amit Boyle nem tartott jó ötletnek.

Daniel Craig – Forrás: Kurt Krieger/Corbis via Getty Images

Fukunaga fiatal rendező, fanatikus sorozatrajongóknak lehet ismerős a neve, leginkább a True Detecitve miatt, aminek egyik része után Emmy-díjat is kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top