TV-sztárok

Nagy bejelentést tett a YouTube-on Tücsi és párja

Hol máshol, mint saját YouTube-csatornáján jelentette be Tücsi a világraszóló hírt, hogy párjával végre gyermeket várnak.

Gyermeket vár Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és kedvese, a jégkorongozó Sofron István. A pár ezt a Tücsi Channelen jelentette be, a YouTube-videóban őszintén beszélnek a terhesség első néhány hónapjáról.

A videóból kiderül, hogy Tücsi már három és fél hónapos terhes, de csak két és fél hónapja tudják a jó hírt, amit azért már az elején is sejtettek. Tücsi ugyanis borzasztóan rosszul volt az első pár héten, István már akkor javasolta, hogy vegyenek egy terhességi tesztet, de Tücsi ezt nem szerette volna még, érezni akarta magában, hogy készen áll.

Aztán egy reggel elvégezték a tesztet, ami pozitív lett.

Elmondták, hogy nagyon örülnek a baba érkezésének, és különösen boldogok azért, amiért ilyen hamar összejött. Valóban, idén áprilisban írtunk először arról, hogy a pár belevág a gyerekprojektbe.

Forrás: YouTube

A kisbaba nemét még ők sem ismerik, ezt majd egy barátaikkal közös partin tudják csak meg, amiről természetesen külön videóban számol majd be Tücsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top