TV-sztárok

Kelemen Anna küzd a cenzúrával, és vesztésre áll

Imádja magát pucéran fotózgatni Kelemen Anna, de ha nem posztol óvatosan, kétszer annyi képet kell csinálnia, mert folyamatosan törlik kontentjét.

„Remélem ez így már elegendő ruha” – írta legújabb pikáns fotója alá Kelemen Anna, miután korábbi posztja szőrén-szálán eltűnt. Ami érthető is, hiszen Annácska nagyon komolyan beterpesztett a tükör előtt, és nem sok minden takarta intim részeit.

Így maradt ez a „szofisztikált” fotó, ami a tapasztalatok szerint bőven belefér az Instagram moderátorainál, de az előző kép tényleg nagyon durva volt. Bár a volt playmate profilját elnézve nehéz meghúzni a határt, mi az, ami még belefér, és mi az, ami már nem.

Mint tudjuk, még a pucérkodás is oké lehet, ha nem teljesen „frontális”, de bőven vannak Annácskánál olyan képek, ahol csak emojik takarnak bármit. Mindenesetre örülünk, hogy nem nekünk kell ezeket a bonyolult moderációs elveket betartatnunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top