TV-sztárok

Ők az idei Survivor szereplői

Nézze meg, kik küzdenek idén a dzsungelben a túlélésért!

Jövő hétfőn kezdődik a Survivor új évada, a szereplőkről pedig már indulás előtt megtudtunk néhány igazán fontos dolgot. Például azt, hogy van, aki az élete kikerekítése végett érkezett Fülöp-szigetekre, van, aki korábban nem látott még testközelből kakast, és van, akit a haverja nevezett be a játékba, ráadásul nem is akárki.

A RTL Klub honlapján már most meg lehet ismerkedni a pár nap múlva induló Survivor új szereplőivel, meg is néztük a bemutatkozó videókat, a castingon összeválogatott 16 fős csapat pedig elég ígéretesnek tűnik. Versenyezni fog például Sanyi, aki tavaly a haverját, Ferit nevezte be a játékba, és most ezt visszakapta. De lesz látványosan kigyúrt, gyermeklelkű óvó bácsi is és Franciaországból érkezett eszes focista is. Plusz az elmaradhatatlan személyi edzők és a kötelező, szakállas bölcsész is képviseltetni fogják magukat, hiszen 2018-at írunk.

A lányok is hasonlóan érdekeseknek tűnnek. Alexandra például gyógyszerész, mindene a szerves kémia, részvételének a játékban pedig az a célja, hogy megtalálja azt a valamit, amitől kerek lesz az élete. Mellette ott van Nóri, az ország első fitneszmodell anyukája, és Eszti is, aki a bemutatkozó kisfilmje alapján Vietnámban látott először testközelből kakast. Kemény lesz!

Az idei Survivor napokon belül elstartol az RTL Klub műsorán Istenes Bence vezetésével.

És akkor a játékosok egyesével: 

Survivor Viki

Survivor Tamás

Survivor Vera

Survivor Robi

Survivor Sanyi

Survivor Nóri

Survivor Jeremy

Survivor Kitty

Survivor Fanni

Survivor Gábor

Survivor Eszti

Survivor Eszter

Survivor Dávid

Survivor Bence

Survivor Beni

Survivor Alexandra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top