nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Kóbor János nem kíváncsi második unokájára

Kóbor János nem kíváncsi második unokájára

Az Omega énekesét nem nagyon érdekli, mikor láthatja a család legújabb tagját.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az év elején született Kóbor első unokája, akiről a legendás zenész akkor posztolt is egy fotót. A második unoka azonban már, úgy tűnik, nem hozza lázba. „Nem igazán tudtam még azonosulni a nagyszülő szereppel, és ez szerintem a későbbiekben sem változik” – fogalmazott Kóbor, akinek pedig lett volna bőven ideje beleélni magát a nagyapaságba, hiszen a gyerekek nem túl hirtelen születnek.

Kóbor János és felesége, Deme Zsóka

„Elég furcsa neve van, amikor először mondta Dani fiam, hogy Hanga Szófiának szeretnék keresztelni, azt hittem, viccelnek. Egy vi­rágkiállításon találkoztak egyébként ezzel a névvel, a kóbor han­ga ugyanis egy létező növény, ami után a kislány is kapta a nevét” – mondta a zenész a Borsnak.

„Még csak fényképen láttam, nem akartam bemenni hozzá a kórházba, mert ott túl nagy a felhajtás. Különben sem tudok még kommunikálni vele… Később biztos jobban értékelem majd ezt az örömöt” – tette hozzá Kóbor, aki pár hónapja második esküvőjével volt elfoglalva.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon