TV-sztárok

Kóbor János nem kíváncsi második unokájára

Az Omega énekesét nem nagyon érdekli, mikor láthatja a család legújabb tagját.

Az év elején született Kóbor első unokája, akiről a legendás zenész akkor posztolt is egy fotót. A második unoka azonban már, úgy tűnik, nem hozza lázba. „Nem igazán tudtam még azonosulni a nagyszülő szereppel, és ez szerintem a későbbiekben sem változik” – fogalmazott Kóbor, akinek pedig lett volna bőven ideje beleélni magát a nagyapaságba, hiszen a gyerekek nem túl hirtelen születnek.

Kóbor János és felesége, Deme Zsóka

„Elég furcsa neve van, amikor először mondta Dani fiam, hogy Hanga Szófiának szeretnék keresztelni, azt hittem, viccelnek. Egy vi­rágkiállításon találkoztak egyébként ezzel a névvel, a kóbor han­ga ugyanis egy létező növény, ami után a kislány is kapta a nevét” – mondta a zenész a Borsnak.

„Még csak fényképen láttam, nem akartam bemenni hozzá a kórházba, mert ott túl nagy a felhajtás. Különben sem tudok még kommunikálni vele… Később biztos jobban értékelem majd ezt az örömöt” – tette hozzá Kóbor, aki pár hónapja második esküvőjével volt elfoglalva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top