nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Kolléganője szerint Kevin Spacey megérdemel még egy esélyt

Kolléganője szerint Kevin Spacey megérdemel még egy esélyt

Robin Wright színésznő szerint megérdemelne egy második esélyt a szexuális zaklatási vádakkal szembenéző Kevin Spacey. Szerinte mindenki képes a változásra.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Elgondolkodtató kijelentést tett Robin Wright színésznő volt kollégájával, a szexuális zaklatással többször megvádolt Kevin Spacey-vel kapcsolatban. Wright a Kártyavár című sorozatban dolgozott együtt a színésszel, aki a botrány miatt a sorozatból kiírt Spacey helyett a főszerepet is megkapta az utolsó évadra.

Robin Wright a Net-a-porternek adott interjújában azt mondta: „Úgy hiszem, minden emberi lény képes a változásra. Ebben az értelemben egy második esély jelentheti azt. Ez a növekedés.”

Robin Wright lett a Kártyavár főszereplője a kiebrudalt Spacey után

Egy hete a szintén zaklatási botrányba keveredett Louis C. K. lépett elő a homályból, akit egy éve vádolt meg öt nő szexuális zaklatással.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon