nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Oszvald Marika: Már nem akarok ennél nagyobb sikert elérni

Oszvald Marika: Már nem akarok ennél nagyobb sikert elérni

Hivatása csúcsán áll Oszvald Marika, aki könnyedén megszégyeníti a fiatalokat. Vasárnapig mondjuk aligha sejthettük, hogy a Kossuth-díjas művész pankrátorrá válik majd. Valószínűleg nem ez a produkció élete legnagyobb alakítása, de hogy nevetni lehet rajta, az biztos.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Kiütéssel győzött Oszvald Marika, aki a Szenzációs Négyes első adásában egyéni produkciójában pankrátorrá változott. A zsűritől ezzel a maximális harminc pontot szerezte korosztályának, az 50 pluszosok csapatának. A generációk csatájában fontos kérdés lehet, hogy a saját korából ki mennyire tud előnyt kovácsolni. Kíváncsiak voltunk, Marika szerint vajon mi az ötven felettiek csodafegyvere a harcban. „Hogy mi az előnyünk? Semmi! Nincs előny vagy hátrány, csak az a fontos, hogy ki mennyire játékos. Mi meg már megtehetjük 50 felett, hogy csak mókázunk, mi már nem akarunk bizonyítani. De ez leginkább egyénfüggő – mondja az örökifjú szubrett. – Én már játszom, a játék öröméért, már nem kell igazolnom, hogy van bennem tehetség és spiritusz. Én már nem akarok nagyobb sikert elérni, már csak élvezem a játékot. Úgyhogy nagyon szeretem a Szenzációs Négyest is, elvégre ez egy hatalmas játék. Én meg már csak lubickolok.”

Valószínűleg nem a karrierépítés és a művészi fejlődés gondolata hajtotta Marikát, amikor pankrátorrá változott az RTL Klub műsorában. Szerintetek milyen volt a produkciója?

Az is kiderült, hogy Marika nagyon megkedvelte a pankrátorfiúkat, akiknek zord külseje érző lelket takar.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon