TV-sztárok

Jakupcsek Gabriella beleszólna a gyerekei pályaválasztásába

Jakupcsek Gabriella azt szeretné, hogy a gyerekei jó világban éljenek, jó helyen, békében, és eredményesek tudjanak lenni. Ezért van néhány dolog, amitől szeretné őket eltántorítani.

Jakupcsek Gabriella hosszú kihagyás után tér vissza a tévé képernyőjére. Hétfőn indul legújabb műsora, a Jakupcsek Plusz az ATV-én. A műsorvezető 25 évig készített napi műsorokat, majd megfogadta, hogy napi műsort már nem vállal, most mégis másképp lett. Alkalmazkodik, hiszen a feladat nagyon érdekli, és a kislánya Emma, is támogatja a munkában. „Emma pontosan tudja, ha este készülök, vagyis »elmegyek tanulni«, akkor ugyanúgy készülök a másnapi feladataimra, mint ő az iskolába” – mesélte Jakupcsek Gabriella, aki nem örülne, ha a gyerekei a reflektorfényben szeretnének élni.

„Marcell fiamat már eltántorítottam ettől a hivatástól. Nagyon nagy munkába telt, mire nagy nehezen »leszedtem« a színészi pályáról. Ha Emma nagyon szeretne erre az útra térni, akkor megnézném, hogy milyen a média világa éppen akkor, és ahhoz képest támogatnám. Most csak akkor engedném neki, ha hagyná, hogy beleszóljak, hogy hová megy” – mondta el a Borsnak a Jakupcsek Gabriella, aki nyolc hónappal ezelőtt nagymama lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top