nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
ÉNB Lali intim része Tóth Gabi és társai orra előtt

ÉNB Lali intim része Tóth Gabi és társai orra előtt

Felvezette, hogy milyen produkciót kéne a Szenzációs Négyesben előadniuk, és letolta a nadrágját. ÉNB Laliban nincs szégyenérzet.
NLCafé
f Ajánlom

Azt írta szerzőnk az RTL Klub új szuperprodukciójáról, a Szenzációs Négyesről, hogy: 

Nagy gyakorlata van az RTL Klubnak abban, hogy hülyét csináljon a hazai celebpark színe-javából. Pszichológusnak sem utolsó kreatív szakemberek, kiváló dramaturgiai érzékkel megáldott szerkesztők és vágók hadserege gondoskodik róla, hogy dél-afrikai nemzeti parkban, úszómedence partján vagy éppen egy pusztazámori családi házban megmutassák „ismertembereink” személyiségének színét és fonákját. Most azonban úgy tűnik, hogy a sztárokat hagyták érvényesülni a Szenzációs Négyesben, hadd csináljanak hülyét önmagukból, lelkesen és minden előzetes várakozást alulmúlva.

Hát, ÉNB Lali ebbe bele is fogott. A 30pluszos csapat tagjának ötlete volt, hogy vessék le a ruhát, és csak az intim részeket takarva produkálják magukat a színpadon. Miután előadta, hogy mit akar, letolta a gatyáját, hogy a vágóknak utómunkában ki is kellett csíkozniuk a fütykösét. „Azért mindennek van határa. Pláne, hogy azért ott ült mellettem két lány, hölgy, nő, akik előtt letolni a gatyát… nyilván nem pofozhattam fel ott, a nyílt színen” – magyarázta a brigád másik hím tagja, Szabó Simon. Erről beszélünk: 

Hüledezés ide vagy oda, a csapat végül megcsinálta a murit a színpadon. 

Megosztás Facebookon