nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Újra együtt Hosszú Katinka és Dudás Dániel

Újra együtt Hosszú Katinka és Dudás Dániel

Hosszú Katinka gőzerővel készül az őszi viadalokra, a budapesti világkupára és a rövid pályás világbajnokságra. Bizonyos jelek pedig arra mutatnak, hogy a magánéletben sincs egyedül.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hosszú Katinka nemrég elköltözött Shane Tusuppal közös otthonából. Az úszónő szemmel láthatóan jobban van az év eleji nehéz hónapok után. A Blikk szerint ez annak is köszönhető, hogy újra együtt van Dudás Dániellel. „Továbbra is egy párt alkotnak Katinkával. Követi őt az új klubjába is, az Iron Swimbe, de már nem a versenyzés miatt, hanem hogy minél több időt együtt lehessenek” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

A lap  információi szerint egyelőre Hosszú Katinka az Iron Swim egyetlen hivatalosan leigazolt úszója, de ez szeptember 1-jétől változhat. Akkortól többen átszerződhetnek az Iron Aquaticstől, így például Dudás Dániel is.

Először szilveszterkor röppent fel a párosról, hogy együtt utaztak el az Egyesült Államokba közös pihenésre, később Tusup a családi szennyest kiteregető botránylevelében írt arról, hogy szerinte Hosszú Katinka megcsalta őt Dudással. A két sportoló ügyel arra, hogy a nyilvánosság előtt ne mutatkozzanak együtt.

Megosztás Facebookon