TV-sztárok

A Nyerő Páros első kiesői sértetten távoztak

A nézők egyetértettek a szereplők döntésével, ők is ugyanattól a párostól váltak volna meg, ez nem is generált vitát. Ami viszont Delhusa Gjon és Gáspár Laci között történt a Nyerő Párosban, az már más kérdés.

Látszott Delhusa Gjonon és Molnár Fannin, hogy szeretnének játékban maradni. Annak ellenére is, hogy Delhusa már az első nap fel akarta adni a küzdelmet, őt idézve: „azért, mert nem sátorra szerződött”. Aztán a kényelmes házban már jól érezték magukat, igaz, a játékokban sem teljesítettek jól, és a pénzük is gyorsan fogyott. Szóval, ha csak objektíven nézzük, az eredményeik alapján is menniük kellett volna a Nyerő Párosból – mondjuk, a nézők és az NLCafé olvasóinak többsége már a sátras balhé után elküldte volna őket. 

Delhusa Gjon hisztije sok nézőnek nem volt szimpatikus

Mégis, az, hogy Gáspár Laciék ellenük szavaztak, az mélyre ment Delhusánál, még ha ezt elsőre nem is vallotta be. És ugyanígy, a nézők is ezt a részt tartották vitathatónak. Akik Delhusával értenek egyet, azok szerint tényleg elárulta a régi barátságot Gáspár Laci, míg mások szerint csak abban hibázott, hogy a feleségére hallgatott, Niki pedig nem őket akarta játékban tartani. Ráadásul Laciék ezt el is mondták Delhusáéknak a szavazás előtt. 

Te mit gondolsz, a Nyerő Páros első kiesői joggal sértődtek meg?

Delhusa Gjon és Molnár Fanni sértetten és döbbenten fogadta az eredményt, hogy ők estek ki a Nyerő Párosból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top