TV-sztárok

Arnold Schwarzenegger megríkatta Törőcsik Marit

Arnold Schwarzenegger a segítőkészségével és nemes cselekedetével teljesen meghatotta Törőcsik Marit, nem győzött áradozni a színésznő.

A Budapesten forgató Arnold Schwarzenegger jótékonykodik is. Törőcsik Mari alapítványához csatlakozott, így Ryan Gosling és Harrison Ford után decemberben az ő macija is árverésre kerül majd, a befolyt összeget pedig jótékony célra használják fel.

A sztárról és az általa felajánlott maciról Vajna Timi posztolt képet:

Törőcsik Mari teljesen meghatódott a gesztustól. „Annál nagyobb megtiszteltetést aligha tudok elképzelni, mint hogy Arnold Schwarzenegger a mi alapítványunkat tiszteli meg a jelenlétével. Vannak sztárok és világsztárok, azon belül jó és kevésbé tehetséges színészek. Ő olyan kultikus világsztár, aki páratlan tehetséggel bír, ráadásul ezzel a nemes cselekedettel azt is bebizonyította: nemcsak színésznek kiváló, hanem embernek is. Köszönöm neki” – mondta a színésznő elérzékenyülve a Borsnak.

Törőcsik Mari

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top