nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től

Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től

A televíziós folytatta volna, ha megmaradt volna a függetlensége, ám semmilyen ajánlatot nem kapott a csatornától.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szerda délelőtt a Hír TV elbocsátotta Puzsér Róbertet. Ezt a műsorvezető jelentette be a Facebookon.

A televíziós azt írta, ketten közölték vele a döntés, és nem kerestek érveket, miért kell megszüntetni a Sznobjektív című műsorát, amelyet nagyon szeretett.

 

Puzsér az Azonnalinak azt mondta: ha kapott volna olyan ajánlatot, hogy ugyanolyan függetlenül, autonóm módon folytathatja a műsorát, mint korábban, nem lett volna semmi oka, hogy ne folytassa. De végül semmilyen ajánlatot nem kapott a csatornától.

Elképzelhető, hogy a jövőben a YouTube-on fogja folytatni a Sznobjektívet.

Augusztus elején mutatták be a Hír TV új vezetőségét, ezzel együtt több munkatársat is elküldtek, többen pedig önként távoztak. Kirúgták Kálmán Olgát is.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon