nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Pásztor Anna fél az újabb támadástól, még a vécére is testőrrel megy

Pásztor Anna fél az újabb támadástól, még a vécére is testőrrel megy

Pásztor Anna életét teljesen megváltoztatta, hogy egy zaklató késsel akart rátámadni a koncertjén. Nehezen dolgozza fel a történteket.
NLCafé
f Ajánlom

Pásztor Anna a TV2 sajtóeseményén elárulta, annak ellenére, hogy zaklatója, aki késsel akart az életére törni, letartóztatásban van, testőrök vigyáznak rá.

„Előállt az a helyzet, amit Magyarországon még soha nem láttam, egyedül talán Kovács Ákosnál a VOLT Fesztiválon egyszer, mégpedig, hogy a Toi-Toi vécére is testőrrel megyek. Ott áll egy kétajtós szekrény a mellékhelyiség előtt, amíg bent vagyok” – mesélte a Blikknek Pásztor Anna, akit nagyon frusztrálnak a történtek.

„Elképesztően mérges vagyok, és frusztrált, mert szeretném szemtől szemben megkérdezni ettől az embertől, hogy mi a baja – jelentette ki Pásztor Anna, aki meg is próbált beszélni azzal, aki rá akart támadni. – Amikor a feljelentést meg kellett tennem a rendőrségen, le akartam menni a fogdába, de nem engedték. Pedig kíváncsi vagyok rá, mi volt a terve, s hogy tényleg meg akart-e szurkálni.”

Pásztor Anna igazán belevaló, szembesült már több veszélyes helyzettel, de azt nehezen dolgozza fel, hogy Magyarországon egy koncerten akarták bántani.

Pásztor_Anna, énekesnő

Megosztás Facebookon