TV-sztárok

Egy képen a 101 éves Kirk Douglas és cuki dédunokája

Kirk Douglas decemberben tölti be a 102. évét, legkisebb dédunokája, Lua Izzy pedig csupán nyolc hónapos – felrobbantotta a netet a közös képük.

Kirk Douglas a 100. születésnapján azt nyilatkozta, hogy rengeteg terve van még – decemberben már betölti a 102-t, de még mindig aktívan éli a mindennapjait. Gyermekei, unokái és dédunokái között érzi magát a legjobban, ezt már többször hangoztatta. Ez nem is csoda, hiszen unokája (Michael Douglas fia), Cameron 8 hónappal ezelőtt apa lett, a kicsi Lua Izzyt pedig nem lehet nem szeretni. Úgy látszik, a dédpapa is sok örömét leli a piciben. 

Na jó, kijelenthetjük, hogy ennél cukibb képet ma már nem fogunk találni az interneten. Cameron Douglas töltötte fel az imádni való fotót, rengeteg lájk és komment érkezett, mindenkit meghatott ez a csodás pillanat. A 100 év korkülönbség ellenére van közös pont Izzy és Kirk Douglas között, ez pedig a szeretet, ami tisztán látszik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top