TV-sztárok

Újabb nagy név csatlakozott a TV2 szuperprodukciójához

Tatár Csilla, Köllő Babett, Vastag Csaba, Horváth Éva és Schobert Norbi után újabb névvel bővült a TV2 Csak show és más semmi című produkciójának illusztris névsora.

Azután, hogy többek között Tatár Csilla, Köllő Babett, Vastag Csaba, Schobert Norbi és Horváth Éva is igent mondott a TV2 hamarosan induló Csak show és más semmi című szuperprodukciójára, az illusztris névsorhoz csatlakozott a Junior Príma díjas színművész-bábművész, Eke Angéla is.

A jelenleg 8 színházban játszó Angéla a Borsnak elmondta, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen töltött öt éve megedzette az előtte álló kihívásra. „Nappal tanultunk, éjjel próbáltunk. Mindig új dolgokat próbáltunk ki” – mesélte a színésznő, majd elismerte, a Csak show és más semmiben a legnagyobb kihívást az idő szűkössége jelenti majd számára.

„Egy hét igen kevés egy tökéletes produkció megalkotásához, főleg, ha valaki olyan küzdő típus, mint én, aki állandóan pörög abban, amit csinál. A magasság az, amitől tartok. Ez nálam egy fóbia, konkrét rémálmok gyötörnek miatta időnként” – mesélte a színésznő, aki nemcsak a színpadon, de a magánéletében is ezer fokon ég, és a legextrémebb helyzetektől sem riad vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top