nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Istenes Laci: „Az elmúlt évet pihenőnap nélkül dolgoztam végig”

Istenes Laci: „Az elmúlt évet pihenőnap nélkül dolgoztam végig”

Istenes László egy év folyamatos munka után jutott el nyaralni, ez pedig arra sarkallta, hogy megosszon egy vallomást a követőivel.
NLCafé
f Ajánlom

Istenes Lászlót másfél éve láthatjuk a Mokka műsorvezetőjeként, legtöbbször ő köszöntötte a nézőket a reggeli műsorban. A tévés most bevallotta, hogy már nagyon hiányzott neki egy kis szabadság, hiszen az elmúlt egy évet szinte végigdolgozta, most viszont végre eljutott külföldre a családjával. 

Az elmúlt bő egy évet gyakorlatilag pihenőnap nélkül dolgoztam végig. Több helyen kellett helytállnom és igyekeztem mindenhol megfelelni. Bevallom férfiasan a végére kicsit elfogytam. Jókor jött ez a pár nap szabadság. Az itt töltött egy hét alatt hivatalos ügyben összesen egyet telefonáltam és két emailre válaszoltam. Azzal, hogy ezt a kihagyást mennyi idő alatt hozom majd be, most nem foglalkozom, mert érzem, hogy megérte. Feltöltődtem, kikapcsolódtam, kicsit rendeztem a gondolataimat, új energiákat gyűjtöttem, új impulzusokat kaptam a következő egy évre. Jó volt, elég volt – bár egy-két napot még elviseltem volna 😀 -, hétfőtől jöhet ismét a meló. #család #köszönöm #boldogpillanatok #töltődés #impulzusok #élmény #bmw #bmwleier @BMWLeierAuto #croatia🇭🇷️ #velilosinj #malilosinj

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés,

Istenes László a közösségi oldalán vallotta be, mennyire hiányzott neki a vakáció.

Az elmúlt bő egy évet gyakorlatilag pihenőnap nélkül dolgoztam végig. Több helyen kellett helytállnom és igyekeztem mindenhol megfelelni. Bevallom férfiasan, a végére kicsit elfogytam. Jókor jött ez a pár nap szabadság. Az itt töltött egy hét alatt hivatalos ügyben összesen egyet telefonáltam, és két e-mailre válaszoltam. Azzal, hogy ezt a kihagyást mennyi idő alatt hozom majd be, most nem foglalkozom, mert érzem, hogy megérte. Feltöltődtem, kikapcsolódtam, kicsit rendeztem a gondolataimat, új energiákat gyűjtöttem, új impulzusokat kaptam a következő egy évre. 
Jó volt, elég volt – bár egy-két napot még elviseltem volna -, hétfőtől jöhet ismét a meló.

Istenes László Horvátországban nyaralt

Megosztás Facebookon