TV-sztárok

Istenes Laci: „Az elmúlt évet pihenőnap nélkül dolgoztam végig”

Istenes László egy év folyamatos munka után jutott el nyaralni, ez pedig arra sarkallta, hogy megosszon egy vallomást a követőivel.

Istenes Lászlót másfél éve láthatjuk a Mokka műsorvezetőjeként, legtöbbször ő köszöntötte a nézőket a reggeli műsorban. A tévés most bevallotta, hogy már nagyon hiányzott neki egy kis szabadság, hiszen az elmúlt egy évet szinte végigdolgozta, most viszont végre eljutott külföldre a családjával. 

Istenes László a közösségi oldalán vallotta be, mennyire hiányzott neki a vakáció.

Az elmúlt bő egy évet gyakorlatilag pihenőnap nélkül dolgoztam végig. Több helyen kellett helytállnom és igyekeztem mindenhol megfelelni. Bevallom férfiasan, a végére kicsit elfogytam. Jókor jött ez a pár nap szabadság. Az itt töltött egy hét alatt hivatalos ügyben összesen egyet telefonáltam, és két e-mailre válaszoltam. Azzal, hogy ezt a kihagyást mennyi idő alatt hozom majd be, most nem foglalkozom, mert érzem, hogy megérte. Feltöltődtem, kikapcsolódtam, kicsit rendeztem a gondolataimat, új energiákat gyűjtöttem, új impulzusokat kaptam a következő egy évre. 
Jó volt, elég volt – bár egy-két napot még elviseltem volna -, hétfőtől jöhet ismét a meló.

Istenes László Horvátországban nyaralt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top