TV-sztárok

Gyászolja Orbán Józsit volt kedvese, aki betegsége kellős közepén hagyta el a zenészt

Andrea is ott volt Orbán Józsi temetésén, pedig korábban egyik napról a másikra hagyta el a nagybeteg férfit.

Tegnap temették el szülőfalujában, Pinkamindszenten Orbán Józsit. A zenész utolsó kívánsága az volt, hogy szülei mellett helyezzék örök nyugalomra. Orbán hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el július végén.

Orbánnak a betegsége szövődményeivel és az agresszív gyógymóddal egyaránt meg kellett küzdenie. Ebben a csatában Benkő László fia, Benkő Balázs segítette a zenészt, de huszonöt évvel fiatalabb kedvese egyszer csak elhagyta Orbán Józsit.

Orbán Józsit támogatják a barátai, Benkő László Benkő fia, Balázs és a 100 Folk Celsius gitárosa, Légrády Péter

Andrea ennek ellenére láthatóan megrendülten részt vett a zenész búcsúztatásán. „Nem tudom elfogadni, hogy Józsi elment! Nem tudom, hogyan folytassam nélküle az életemet. Még nem látom magam előtt, hogyan fogok kijönni ebből, mikor lesz jobb. Most elég borús minden” – nyilatkozta könnyek közt a Blikknek.

„Sajnos, nagyon belém égett az a kép, hogy hogyan nézett ki Józsi a kórházban, hogy mennyire legyengült. Küzdök az ellen, hogy ez a kép maradjon meg róla örökre. Próbálok szebb pillanatokat felidézni. Például, amikor a kórházban olyan csokis italt ivott, ami tele volt vitaminnal. Mondtam neki: Józsikám, ezt meg kell inni, ettől leszel erős, ő meg csak annyit mondott: akkor gyerünk!. Másnap pedig már nem élt…” – idézte fel utolsó találkozását Orbánnal a volt barátnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top