nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Otthagyja a Nemzeti Színház társulatát Cserhalmi György

Otthagyja a Nemzeti Színház társulatát Cserhalmi György

A színész betegsége továbbra sem teszi lehetővé, hogy színpadra álljon.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Gyors egymásutánban két nagyon komoly műtéten esett át Cserhalmi György tavaly tavasszal. A nemzet színésze térd- és gerincproblémákkal küzdött, és bár a műtétek sikeresek voltak, lábadozása a mai napig tart, több mint egy éve nem állt színpadon.

„Azok az izmaim nincsenek meg, amik tartják a gerincem, mivel ott operáltak. Ezt kell megerősítenem, és akkor minden rendben lesz… A napi négy óra próba megvisel: hazamegyek, és dőlök össze” – nyilatkozta korábban Cserhalmi. Orvosai akkor úgy látták, idén április környékén már újra játszhat.

Az április azonban eltelt, és sajnos a következő szezonban sem láthatjuk a színpadon a színészlegendát. Pedig a tervek szerint Az ember tragédiájának egyik főszerepét, Lucifert játszhatta volna a Nemzetiben, de a Bors informátora szerint nem lesz társulati tag.

A színház rendezőként továbbra is számít Cserhalmira, aki unokázással lábadozik, és készül az őszi évadra.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon