TV-sztárok

Testőrök figyelik Pásztor Anna minden lépését

Különleges biztonsági intézkedéseket vezetett be Pásztor Anna férje, miután meg akarták támadni feleségét.

Hiába helyezték előzetesbe Pásztor Anna zaklatóját, az énekesnő férje úgy döntött, teljesen biztosra megy, és testőröket bérelt fel kedvese mellé. „Féltem Annát és a gyerekeket is, Benji és Zoé még nagyon picik. A pénteki eset után még nem tudtuk pontosan, hogy meddig is lesz letartóztatva ez a férfi, ezért azonnal intézkednem kellett” – mondta Galotti Balázs a Blikknek.

Mint elmondta, a testőrök a koncertekre is elkísérik Annát, és a színpad közeléből figyelik a gyanús alakokat. Az énekesnő egyébként a múlt heti incidens után eldöntötte, visszavesz közvetlen stílusából, nem ugrál a színpadról a közönség közé és a fellépések után is kevesebbet megy rajongóihoz.

A letartóztatott férfi gyerekkori barátja szerint a zaklató évek óta őrülten szerelmes volt Pásztor Annába. „A feleségétől is elvált már, csak az énekesnő érdekelte. Minden koncerten ott akart lenni, ezért nem vállalt állandó állást, csak néha szegődött el alkalmi munkára, hogy legyen pénze utazni. Folyton arról beszélt, az a legnagyobb álma, hogy Annával és az énekesnő két gyerekével egy családként éljenek” – mondta az ismerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top