TV-sztárok

Itt van Farkas Rita photoshop nélkül – te mit gondolsz?

A Feleségek luxuskivitelben szereplője a sorozatból ugyan kiszállt, de azóta is sokan követik. Talán nekik akart megfelelni Farkas Rita, amikor túlretusálta az egyik képét. Most megmutatjuk, milyen az eredeti fotó.

Azért az már nem ritka manapság, hogy a közösségi oldalakra ilyen vagy olyan módosítás után teszik ki a fotókat a felhasználók. Sőt. Mint nemrég kiderült. Farkas Rita sem kivétel, aki olyan vékony derekat varázsolt magának az egyik képen, hogy a háttérben húzód parlament is beletorzult. A photoshopot nem egy követője kiszúrta és vicces vagy kevésbé vicces megjegyzéseket tettek, mint például:

„Fura perspektívából látszódik a Parlament… netán derékba törte a Photoshop?”

Danube🌞🌞🌞

Rita Farkas (@rita.rozi.farkas) által megosztott bejegyzés,

Le a kalappal Farkas Rita előtt, akit úgy ismertünk meg, mint aki jól reagál a kritikákra. Nem törölte a képet, mint sokan ilyenkor, nem is duzzogott, nem hazudta, hogy semmit sem tett a fotóval. Hanem kitette az eredetit ezzel a szöveggel:

„Van még mit tanulnom 😂😁🙄 mutatom ez előtte–utána képet 😉 Csak egy picit szerettem volna csalni a derekamból 🤫😃 Nem jutottam el mostanában az edzőterembe. De ezen sincs mit szégyellni. Legyen szép napotok!”

Farkas Rita az eredeti képet is megosztotta

A hozzászólásokból kiderül, hogy ezt a követői nagyra értékelték, sőt többek szerint Farkas Rita jobban néz ki photoshop nélkül: 

szerinted szüksége volt retusálásra? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top