TV-sztárok

Janicsák Veca érzéki forgatást vállalt be

Minden éppen olyan lett, ahogyan Janicsák Veca elképzelte, és élvezte a forgatást is. Az első képeket elnézve az új klipje kellően érzékire sikerült.

Hosszabb idő után Janicsák Veca hamarosan látható az új klipjében, amelyben harcművészeti elemek, szerelmi vívódások, sejtelmes képkockák váltják egymást. Az énekesnő a napokban forgatta a Hazudjunk igazat című vadonatúj dalhoz a képi anyagot, és célja volt egy izgalmas koncepción keresztül bemutatni a gyengéd érzések változó dinamikáját. Fontos szerepet kapott ebben a kempo is. 

„A barátaim vagy a családom számára nem volt meglepő, hogy a harcművészet mellett tettem le a voksomat, mert amazon, anyatigris típusnak ismernek. Számomra a mozgás nem a diétával vagy a fogyással összeköthető dolog, hanem az önfegyelemmel, a képességeink fejlesztésével és persze a boldogság és egyensúly egy fajtájának megismeréséről szól. A Zen Bu Kan Kempo a testet és a lelket is megedzi. A másfél-kétórás edzések a különböző formagyakorlatoktól az alapvető fizikai terhelhetőség kihúzásáig és védelmi technikák elsajátításáig mindenre kiterjednek. Ráadásul tiszteletre és fegyelemre tanít”  mesélt Veca korábban a szenvedélyéről. Most pedig megmutatja azt is, mit tud kihozni ebből a sportból ezen kívül:

A dal a készülő új album egyik előfutára, bár hangzásvilágában a Janicsák Vecától megszokott irányvonalat követi, egészen új stílusjegyeket is rejt. Az énekesnő ezúttal is Szűcs Norbival együtt szerezte a dalt, míg a szöveget Hujber Szabolcs jegyzi.

„A dal alapjai már néhány éve megszülettek, de mostanra készült el a végleges verzió. Témáját a szakítást átható érzelmek, egy kapcsolaton belüli közeledés és távolodás adja. A harcművészethez való személyes kötődésem révén szerettem volna, ha az érzelmek a Zen Bu Kan Kempo formagyakorlatain keresztül is megjelennek a klipben, az őszinte és letisztult szerelem szimbólumaként pedig gyerekszereplőket is bevontunk a munkálatokba. Fontos volt számomra, hogy egy letisztult végeredmény szülessen, a sötét háttér és a felvillanó színek dominanciájával, valamint egy kissé elvont hangulatisággal. A Detrandfilmmel közösen dolgoztunk a klipen, akiknek a munkáiból tökéletesen visszaköszönnek az előbb említett stílusjegyek. Szuper volt a közös munka, bízom benne, hogy a végeredmény a közönség tetszését is elnyeri.”

Szóval alapvetően nem az erotika, csupán az érzékiség kapott főszerepet, Veca pedig mindenképpen szeretett volna vizes elemeket, a kimonó pedig a csak egy visszacsatolás a kempóhoz.

Megnézem
Összes kép (13)

Hamarosan debütál Janicsák Veca érzékire sikerült klipje, addig is itt a dal:

Veca 2018-tól megújult felállásban, egy live act formációval lép színpadra a fellépéseken, egy hegedűs, két vokalista, és egy dj kíséretében, aki szintén feltűnik majd a képsorok között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top