TV-sztárok

A csepeli piacon kapott munkát a Neotonos Pál Éva

Nem tudta újraindítani énekesi karrierjét, ezért most párizsit árul a Neoton Família egykori sztárja.

Pár hónappal ezelőtt meglehetősen szorult helyzetben találta magát Pál Éva: a bank el akarta árverezni házát a feje fölül, mert képtelen volt visszatörleszteni a pénzügyi válság következtében hatalmasra duzzadt hitelét. Az egykori énekesnőnek évek óta nem volt rendszeres jövedelme, és a Neoton Famíliával is összeveszett, egykori zenekara megtiltotta számára a banda nevének használatát.

Pál Évának azóta sikerült a csepeli piac kis közértjében elhelyezkednie, a heti háromszor 17 órás műszakért minimálbért kap. „Nem magas az órabérem, de amikor be kell fizetni a sárga csekkeket, igenis jól jön ez a pénz. Én olyan vagyok, hogy bármilyen munkát tudok szeretni. Van olyan vevő, aki azóta jár ide, amióta én itt vagyok” – mesélte a Borsnak az énekesnő.

Pál Éva hitelproblémái ettől még nem oldódtak meg: bár fiával együtt ki tudná gazdálkodni a havi 100-120 ezres törlesztőt, inkább eladná házának felét, hogy ne kelljen még tízmillió forintot visszafizetnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top