TV-sztárok

Kész bíróságra menni Weisz Fanni édesanyja

Állításait megvédené a bíróság előtt is Ágnes, aki így legalább a tárgyalóteremben láthatná Weisz Fannit.

Egyre kétségbeesettebben próbálja felkelteni lánya figyelmét Weisz Fanni édesanyja. Az asszony egy reggeli műsorban nemrég elmebetegnek nevezte Fanni vőlegényét, aki szerinte csak kihasználja a lányát.

„Két és fél éve vagyunk ebben a szörnyű helyzetben, hogy nem tudok kommunikálni a saját lányommal. Az indulat hevében mondtam ilyen dolgokat. Az sem érdekel, ha perelnek emiatt. Fannit többször megalázta a nyilvánosság előtt is. Mi történhet a négy fal között?” – mondta a Borsnak Léránt Ágnes.

Az asszony az elmúlt hetekben többször a nyilvánosság elé állt, volt, hogy Fannit szólította meg, volt, hogy a párját, de soha semmilyen választ nem kapott segélykiáltásaira. Ám az is biztos: Ágnes semmitől sem riad vissza. Ügyvédet is fogadott, és könnyen lehet, hogy az egyre keményebb üzenetek egy taktika részét képezik.

„Egyeztettem Ágnessel, nem bánnánk, ha az úriembernek bármilyen reakciója lenne, mert így egy esetleges magánvádas eljárás keretében végre fel tudnánk tenni neki a kérdéseinket” – fogalmazott a jogász.

Eközben Fanniék gőzerővel az esküvőre készülnek, amire már e hét végén sor kerülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top