nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Epres Panni az esküvőjéről posztolt

Epres Panni az esküvőjéről posztolt

8. házassági évfordulóját ünnepli Benedek Tibor és Epres Panni. Bár az esküvő titokban zajlott annak idején, most egy oltárnál készült képet is megosztott a modell.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Epres Panni 10 évet várt Benedek Tibire az első találkozás után, de egyáltalán nem bánta meg, hiszen azóta is boldog házasságban élnek, és van két gyönyörű gyermekük. Napra pontosan 8 évvel ezelőtt keltek egybe – akkor titkos volt az esküvő, nem engedték be a médiát, így csak egy-két paparazzi fotót lehetett megnézni. Most viszont egy oltárnál készült képet is láthatunk róluk: Epres Pannin nagyon jól állt a menyasszonyi ruha is.

„8 éve vagyok a felesége a legcsodálatosabb férfinek a világon” – írja hashtagekben a fotóhoz Epres Panni, aki rengeteg dicséretet kapott, hiszen az oltárnál is a legjobb formáját hozta, ahogy ezt tőle már megszokhattuk.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon