TV-sztárok

Beyoncé megrázó részleteket árult el az ikerterhességéről

Az énekesnő vérmérgezést kapott, egy hónapig ágyban feküdt, és sürgősségi császármetszést kellett végrehajtani rajta. Ikrei születése után már a szülés utáni alakjáról is másképp gondolkodik.

Sürgősségi császármetszéssel kellett világra hozni Beyoncé ikergyermekeit 2017 júniusában. A 36 éves énekesnő erről a Vogue magazin szeptemberi számában megjelent őszinte hangvételű írásában vallott.

Kilencvenkilenc kilogramm voltam azon a napon, amikor életet adtam Ruminak és Sirnek. A testem feldagadt vérmérgezés miatt, és már több mint egy hónapja ágyban feküdtem. Veszélyben forgott az egészségem és a gyermekeimé is, ezért sürgősségi császármetszést kellett végrehajtani.

Az ikrek több hetet töltöttek a kórházi intenzív osztályon. A nehéz időszakban tanúsított viselkedése miatt pedig az énekesnő más szemmel kezdett nézni férjére, Jay-Z-re.

A férjem egy katona volt, igazi támogatógépezetként működött mellettem

– idézte fel a Grammy-díjas énekesnő.

A 48 éves Jay-Z és Beyoncé első gyermeke, Blue Ivy már hatéves. Az énekesnő felidézte azt, amikor első terhessége után kötelezte magát arra, hogy három hónapon belül visszanyerje az alakját. Az ikrek megszületését követően azonban már másképpen gondolkodik erről, és nem siet megszabadulni kis pocakjától.

Írásában arra is kitér, hogy fontos számára a fiatal tehetségek támogatása. A róla készült címlapfotót a magazin történetében először egy afroamerikai fotós készítette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top