TV-sztárok

Nem akar gyilkosságért felelni a Fanni-ügy vádlottja

Az egyetlen gyanúsított VV Fanni halálával kapcsolatban nem gondolta volna, hogy gyilkosság lehet ellene a vád.

Novoszánszki Fanni tavaly novemberi eltűnése óta előzetesben van az a bizonyos B. László, aki elvitte otthonából az eszméletlen lányt. A férfi fogva tartását újra és újra meghosszabbították, és bár a rendőrség DNS-minta alapján egy ismeretlen személyt még mindig nem talál, hamarosan lezárhatják a nyomozást Fanni halála ügyében.

VV Fanni a ValóVilágban

B. László válltig kitart korábbi állítása mellett, miszerint Fanni még élt, mikor ő a kocsijába tette. Továbbra sem hajlandó viszont elárulni, hova vitte a lányt, vagy kivel találkozott később. Családja szerint a férfi már belenyugodott abba, hogy emberrablásért elítélhetik, de a gyilkosság vádjával képtelen szembenézni.

„Kétségbe van esve, hogy még mindig nem hozott eredményt a nyomozás, és hogy egy eszement minősítést akarnak rábizonyítani” – mondta a férfi névtelenséget kérő rokona a Borsnak. A lap megkereste B. nagybátyját, egykori ügyvédjét is, aki szerint két-három év börtöntüntetés „lenne reális” az ügy egyetlen gyanúsítottjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top